home whatyousee is ... a wonder

Zwanger zijn is wonderlijk en puur. Negen maanden lang groeit er nieuw leven in je lichaam; dat voel je van binnen, en straal je uit naar buiten. Wat is er mooier dan een blijvende herinnering aan die buik en die emoties van dat moment? Een foto laat in één oogopslag zien wie jij bent: de moeder in wording, in verwachting van een wondertje, op en top vrouw.

De mooiste foto is een foto die bij je past; daarom bespreken we eerst de mogelijkheden. Met of zonder kinderen en/of partner, met kleding of (half)naakt? Wat hebben we nodig bij de fotosessie? Whatyousee fotografeert gewoon bij jou thuis: in je eigen huis voel je je het prettigst en het levert vaak nog verrassende foto’s op! En dat de fotograaf een vrouw is, stelt je misschien nog meer op je gemak.

Even praktisch: zo rond week 32-34 is je buik mooi rond, dus dat is een goed moment voor een fotoshoot. Maak vast een afspraak als je 25 weken zwanger bent!

De prijs van de fotosessie is € 250,-(incl. BTW)

De fotografe is twee uur bij je aanwezig en voor deze prijs krijg je vier afdrukken op het formaat 13x18. Natuurlijk zijn uitvergrotingen tegen een meerprijs ook mogelijk, of wat denk je van een foto op linnen?


SimpleViewer requires Macromedia Flash. Get Macromedia Flash. If you have Flash installed, click to view gallery.